Z centar

Date
2021.
Website

Z centar otvoren je u kolovozu 2021. godine kao najmoderniji centar, rađen prema najnovijim standardima izgradnje i dizajna. Smješten je na zapadnom dijelu grada Zagreba u naselju Špansko.
Z centar se dijeli na dva objekta koje nazivamo trgovački centar Sjever i retail park Jug, a u jedinstvenu cjelinu ih veže grijani pješački trg.

Trgovački centar Sjever nalazi se na dvije etaže na kojima vas očekuju poznati svjetski modni brendovi, sportski brandovi, najsuvremeniji hipermarket, food court s 10 restorana, moderni caffe barovi, beauty saloni i inovativni zabavni sadržaji, kao što je najveća gaming arena u Zagrebu.

Retail park Jug na donjoj etaži nudi raznoliku ponudu trgovina za uređenje doma dok jer gornja etaža rezervirana za sport, zabavu i dječju igraonicu.

Ponuda trgovina Z centra obuhvaća savršeni spoj odjeće, obuće, dječjeg asortimana, modnih dodataka, sportskih brendova i asortiman za uređenje doma.

Na dva mjesta nalaze se najmodernija dječja igrališta za uzrast do 8 godina.

Arhitektonski studio Pulsar koji je radio projekt Z centra osvoji je nagradu European Property Awards 2020-2021 u kategoriju za najbolji projekt trgovačkih nekretnina u Europi

Trebate pomoć oko upravljanja nekratninama ili tražite najbolji prostor za vašu djelatnost ?