Tower centar

Date
2006.

Tower Center Rijeka otvoren je u studenom 2006. godine. Raspolaže s više od 125 000 m2 površine na kojoj se nalazi više od 120 trgovina i 11 megastorea. Trgovačka galerija prostire se na pet katova elegantnog i funkcionalnog prostora u kojem nudi izvanredan izbor odjeće, obuće i modnih dodataka poznatih svjetskih marki, sportske opreme, bogatu ponudu bijele tehnike, ljekarnu i mjenjačnicu

Osim toga, Tower Center Rijeka je ugodno mjesto za zabavu. Unutar centra nalaze se brojni ugostiteljski sadržaji, multiplex kino i drugi prostori za razonodu u slobodno vrijeme, a van same trgovačke površine, ali u sklopu Centra, nalaze se igraonica, bowling i restoran na površini većoj od 2.000 m2.

Tower Center Rijeka nalazi se na Pećinama, ugodnoj rezidencijalnoj četvrti, svega kilometar udaljenoj od centra grada. Do Centra se može stići osobnim automobilom i gradskom autobusnom linijom broj 1 (smjer Pećine), a nalazi se i na ruti turističkog autobusa. Shopping centar raspolaže s više od 2.000 besplatnih, natkrivenih parkirnih mjesta. Preko izlaza Rijeka-Istok, Tower Center Rijeka izvrsno je povezan autocestom s okolicom i širom regijom.

Tower Center Rijeka je jedan od najposjećenijih shopping centara u Hrvatskoj. Od samog otvorenja Centra, trudimo se da Tower Center Rijeka postane više od mjesta kupovine. Želimo da Tower Center Rijeka bude jedan moderan, funkcionalan i nadasve ugodan prostor, punkt društvenog života grada, mjesto susreta i druženja posjetitelja – bilo da se radi o pojedincima i obiteljima iz Rijeke i regije ili o turistima iz svih krajeva svijeta.

Trebate pomoć oko upravljanja nekratninama ili tražite najbolji prostor za vašu djelatnost ?